NI NA ZALOGI

Lesen odcejalnik za posodo

Ni na zalogi

16.30 

EcoLiving lesen odcejalnik posode je odličen kuhinjski element, ki omogoča enostavno sušenje posode. Ima dva nivoja polic na katere lahko položiš tako večjo kot manjšo posodo. Narejen je iz bukovega FSC certificiranega lesa in je popolnoma brez plastike. 

Ni na zalogi

ZAKAJ JE TO STOJALO SUPER?

  • Stojalo je zložljivo – v primeru stiske s prostorom, ga lahko hitro postavimo in nato zložimo, da zasede zelo malo prostora
  • Zgornja polica bo varno držala krožnike, spodnja pa je odlična za skodelice in lončke..
  • Iz FSC certificiranega bukovega lesa
  • Brez plastike
  • Vegansko
  • Narejeno v Evropi (Velika Britanija)
  • Ob nakupu tega izdelka posadiš 1 drevo! (Preberi več spodaj – O ECOLIVING)

Trajnostno leseno stojalo za posodo ima letveno zasnovo, ki omogoča varno namestitev krožnikov, druga polica pa je idealna za skodelice. Je zložljiv kar omogoča enostavno shranjevanje. Če se poslužujete ročnega pranja pomivanja posode je to nepogrešljiv kuhinjski pripomoček, ki omogoča enostavno zlaganje pomite posode katero kasneje postavite na svojo mesto.

Velikost: 34,5 x 40 cm

Material

Bukov les s certifikatom FSC®

Certifikat FSC zagotavlja, da les prihaja iz gozdov, ki so ekološko prijazni, družbeno koristni in ekonomsko upravičeni. Ocenjuje se, da približno polovica tropskega lesa, uvoženega v države EU, prihaja iz nezakonito pridobljenih gozdov, ki so nepopravljivo uničeni.

EMBALAŽA IN DOSTAVA

  • EcoLiving nam izdelke pošlje brez plastičnega polnila, s papirnatim lepilnim trakom
  • MOJA CULA vam izdelke vedno pošlje popolnoma brez plastike

 

O ECOLIVING

EcoLiving je angleško podjetje in distributor visoko kvalitetnih in trajnostnih izdekov.  Prav tako pod svojo znamko izdelujejo trajnostne izdelke, ki so proizvedeni pravično, so brez plastike in veganski.

Njihovo podjetje je ogljično nevtralno, prav tako tudi pomagajo saditi drevesa preko Eden Reforestation Projects za namene pogozdovanja in zmanjševanja ekstremne revščine z zaposlovanjem lokalnega prebivalstva.

Prav tako so član 1% for the planet, globalno omrežje podjetij, neprofitnih organizacij in posameznikov, ki skupaj delujejo za dobrobit tega planeta.

Za vsak prodan izdelek EcoLiving posadi 1 drevo!

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Lesen odcejalnik za posodo”
Nazaj na vrh
Košarica
Zapri

V košarici ni izdelkov.

Obvestilo o piškotkih Ta stran uporablja eko piškotke!