Metlica za stepanje z lesenim ročajem

Na zalogi

6.20 

EcoLiving metlica je primerna za mešanje raznih omak (da bosta bešamel in gres vedno kremasta in brez grudic:) ), izdelavo biskvitov ter druga vsakodnevna kuhinjska opravila. Narejena je iz kovine, udoben ročaj pa iz bukovega FSC certificiranega lesa in je popolnoma brez plastike.

Ta izdelek ti prinese 62 drobtinic!
Količina:

ZAKAJ JE TA METLICA TAKO SUPER?

  • Ročaj iz FSC certificiranega bukovega lesa
  • Kovinska metlica
  • Brez plastike
  • Narejena v Evropi (Velika Britanija)
  • Ob nakupu tega izdelka posadiš 1 drevo! (Preberi več spodaj – O ECOLIVING)

Klasična metlica je nepogrešljiv pripomoček za ljubitelje kuhanja in peke. Lahko jo uporabljate za mešanje raznih omak, biskvitov. Narejena je iz kovine, udoben ročaj iz bukovega lesa pa poskrbi za lažji oprijem in uporabo. Je popolnoma brez plastike.

Priporočam: Metlico pomivajte ročno

 

Material

Bukov les s certifikatom FSC®, kovina

Certifikat FSC zagotavlja, da les prihaja iz gozdov, ki so ekološko prijazni, družbeno koristni in ekonomsko upravičeni. Ocenjuje se, da približno polovica tropskega lesa, uvoženega v države EU, prihaja iz nezakonito pridobljenih gozdov, ki so nepopravljivo uničeni.

EMBALAŽA IN DOSTAVA

  • EcoLiving nam izdelke pošlje brez plastičnega polnila, s papirnatim lepilnim trakom
  • MOJA CULA vam izdelke vedno pošlje popolnoma brez plastike

 

O ECOLIVING

EcoLiving je angleško podjetje in distributor visoko kvalitetnih in trajnostnih izdekov.  Prav tako pod svojo znamko izdelujejo trajnostne izdelke, ki so proizvedeni pravično, so brez plastike in veganski.

Njihovo podjetje je ogljično nevtralno, prav tako tudi pomagajo saditi drevesa preko Eden Reforestation Projects za namene pogozdovanja in zmanjševanja ekstremne revščine z zaposlovanjem lokalnega prebivalstva.

Prav tako so član 1% for the planet, globalno omrežje podjetij, neprofitnih organizacij in posameznikov, ki skupaj delujejo za dobrobit tega planeta.

Za vsak prodan izdelek EcoLiving posadi 1 drevo!

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Metlica za stepanje z lesenim ročajem”
Nazaj na vrh
Košarica
Zapri

V košarici ni izdelkov.

Obvestilo o piškotkih Ta stran uporablja eko piškotke!