Obroč iz konoplje

Na zalogi

12.50 

Obroč iz konoplje je edistvena, močna in naravna igrača za pse. Odlična igrača za čiščenje pasjih zob in krepitev čeljusti in obenem predstavlja za psa tudi zabavno igro.

Prijazna je za pasji gobček, saj je kljub 100% biorazgradljivem naravnem materialu robustna in trpežna.

Kot vse ostale BecoPets igrače, so tudi Jungle igrače iz konoplje plod etične proizvodnje in morajo prestati zahtevna kakovostna testiranja.

Ta izdelek ti prinese 125 drobtinic!
Količina:

Velikost obroča: 16,5 x 4,5 cm

ZAKAJ PRIPOROČAM ŽOGO NA VRVI IZ KONOPLJE?

 

  • Močna in interaktivna igrača za vašega psa.
  • Trdna vlakna konopljine vrvi delujejo kot naravna zobna ščetka, ki pomaga očistiti obloge, ki se naberejo na zobeh vašega psa.
  • Ker je material popolnoma biorazgradljiv in netoksičen je igrača varna tako za psa, kot tudi za okolje.
  • Vrv je narejena iz konoplje, ki je pridobljena iz trajnostnih virov.
  • Med konopljina vlakna so prepletena barvita bombažna vlakna
  • Brez plastike
  • Vrv je zelo močna in trpežna.

 

TUKAJ si poglej še druge igrače za kosmatince (link). 

Konoplja je izjemno ekološki material, saj za pridelavo ni potrebnih nobenih pesticidov. Konoplja je hitro rastoča rastlina in je primerna za trajnostno pridelavo. Med konopljimi vlakni so prepletena barvita bombažna vlakna, ki naredijo igračko na pogled še bolj privlačno. A kar je najpomembneje: konoplja ima veliko krajša vlakna kakor podobni sintetični materiali. Zato so takšna vlakna tudi bolje prebavljiva in netoksična ter tako manj verjetno povzročajo zdravstvene težave ob morebitni zaužitvi.

MATERIAL

  • Tkana konopljina vrv.
  • Recikliran bombaž.

BECO PETS

BecoPets so inovativni in ekološki izdelki za vsakdanjo oskrbo hišnih ljubljenčkov. Ne le da so prav vsi izdelki narejeni iz ekoloških, biorazgradljivih ali pa recikliranih materialov, pač pa tudi izgledajo čudovito in tako tudi dišijo!
Cilj podjetja BecoPets je omogočiti ekološke alternative za vsakdanje izdelke v prav vsakem gospodinjstvu. Venomer razvijajo nove materiale, oblike in sveže ideje za cenovno ugodne, praktične, lepe ter okolju prijazne izdelke.

So etično podjetje, ki si prizadeva za najnovejšo tehnologijo, ki nam bo pomagala zmanjšati vpliv proizvodnje na okolje. Lovijo tehnološke napredke, ki omogočajo, da naredijo vedno boljše izdelke z manjšim ogljičnim odtisom.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Obroč iz konoplje”
Nazaj na vrh
Košarica
Zapri

V košarici ni izdelkov.

Obvestilo o piškotkih Ta stran uporablja eko piškotke!