NI NA ZALOGI

Okrogla košarica iz morske trave – srednja

Ni na zalogi

7.50 

Ta plitka košarica iz morske trave je znamke ReSpiin, ki proizvaja trajnostne izdelke za dom iz recikliranih ali obnovljivih materialov in hkrati zagotavlja pravične delovne pogoje v Indiji in Bangladešu, kjer raste juta.

Košarice so izjemno uporabne in se bodo čudovito podale v vaš dom! Več o njihovi uporabnosti pa si preberi spodaj.

Ni na zalogi

Primerjaj

ZAKAJ MI JE OKROGLA KOŠARICA IZ MORSKE TRAVE TAKO ZELO VŠEČ?

  • Lep dizajn
  • Brez plastike
  • Biorazgradljive
  • Morska trava je izjemno trajnostni material (več spodaj : O RESPIIN)
  • Pravična izdelava

Približne mere: Višina 7.5 cm | Premer 22.5 cm

Material: Morska trava

 

ZA KAJ VSE JIH LAHKO UPORABLJAŠ?

  • SADJE
  • MAKE-UP – vanje lahko pospraviš svoj make-up, kjer bo veliko lažje dostopen
  • BLAZINICE ZA MAKE-UP – male košarice so čudovito mesto za blazinice za make-up ali druge krpice za obraz – lahko tudi uporabiš eno za čiste in eno za umazane 😉
  • NAKIT
  • KLJUČI – postavi jo na priročno mesto in vanjo shrani vse ključe, da jih ne boš nikoli več iskal/a

 

O RESPIIN

ReSpiin košarice za shranjevanje so narejene iz jute, morske trave ali mešanice obojega.

Z uporabo materialov kot je juta ( enak material iz katerega so narejene vreče za krompir :D) ReSpiin poveča vrednost teh skromnih tkanin in iz njih naredi čudovite izdelke za dom.

Plantaže jute so izjemno trajnostne in koristne za okolje, saj obogatijo zemljo na kateri rastejo ter absorbirajo velike količine CO2, ki ga pretvorijo v kisik. Skozi svojo rast namreč absorbirajo kar 3x več CO2 kot povprečno drevo. Ker rastejo zelo hitro so pogosto uporabljene kot vmesna rastlina pri kolobarjenju.

Respiin dela z inovativnimi proizvajalci v Indiji in Bangladešu, kjer reciklirajo tkanine in iz njih naredijo nove izdelke.

Jutovec je rastlina, ki je preprosta in nezahtevna za vzgojo in ima visok pridelek. Za razliko od bombaža je nezahtevna tudi kar se tiče uporabe pesticidov in gnojil. Juta raste v Bangladešu v času deževne dobe (junij do oktober).

Morska trava je obnovljiv, trajnosten in biorazgradljiv material. Raste izjemno hitro v nizkih slanih vodah ob obalah morij in rek. Ko dovolj zrastejo se jih ročno odreže in posuši na soncu. Posušena morska trava je trpežen in na vlago odporen material. Naravno so prisotne različne barvne variacije, kar vsako košarico naredi unikatno.

Dobavitelj v Bangladešu je zavezan k nudenju redne zaposlitve in delavnega okolja, ki je varen in čist. Vsi delavci so pravično plačani. Razvili so inovativen način proizvajanja vrvi iz jute in lepih košaric, kar pomeni da iz njih ustvarijo veliko večjo vrednost, kot bi jo, če bi jo prodajali kot klasične vreče iz jute.

Košarice vsebujejo naravno juto, naravno morsko travo in tudi barvano juto. Barvana juta je 100% Azo free.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Okrogla košarica iz morske trave – srednja”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Nazaj na vrh
Košarica
Zapri

V košarici ni izdelkov.

Obvestilo o piškotkih Ta stran uporablja eko piškotke!
X