Podstavki za kozarce iz jute in morske trave

Na zalogi

1.30 

Ti podstavki iz morske trave in jute so znamke ReSpiin, ki proizvaja trajnostne izdelke za dom iz recikliranih ali obnovljivih materialov in hkrati zagotavlja pravične delovne pogoje v Indiji in Bangladešu, kjer raste juta.

Podstavke lahko uporabljate za kozarce, šalčke, vroče džezvice s kavo, podstavke za manjše vaze ali druge okrasne predmete v vašem stanovanju.

So različnih barv in se bodo čudovito podali v vaš dom!

1 kos.

Clear selection

Prisluži si do 13 drobtinic.

Prisluži si do 13 drobtinic.

Količina:
Primerjaj

ZAKAJ SO MI TI PODSTAVKI ZA KOZARCE TAKO ZELO VŠEČ?

  • Lep dizajn
  • Brez plastike
  • Biorazgradljivi
  • Juta in morska trava sta izjemno trajnostna materiala (več spodaj : O RESPIIN)
  • Pravična izdelava
  • Barvana z 100% Azo free barvo

Približne mere: Premer 10 cm | Teža: 14g

Material: Juta in morska trava

 

O RESPIIN

ReSpiin košarice za shranjevanje so narejene iz jute, morske trave ali mešanice obojega.

Z uporabo materialov kot je juta ( enak material iz katerega so narejene vreče za krompir :D) ReSpiin poveča vrednost teh skromnih tkanin in iz njih naredi čudovite izdelke za dom.

Plantaže jute so izjemno trajnostne in koristne za okolje, saj obogatijo zemljo na kateri rastejo ter absorbirajo velike količine CO2, ki ga pretvorijo v kisik. Skozi svojo rast namreč absorbirajo kar 3x več CO2 kot povprečno drevo. Ker rastejo zelo hitro so pogosto uporabljene kot vmesna rastlina pri kolobarjenju.

Respiin dela z inovativnimi proizvajalci v Indiji in Bangladešu, kjer reciklirajo tkanine in iz njih naredijo nove izdelke.

Jutovec je rastlina, ki je preprosta in nezahtevna za vzgojo in ima visok pridelek. Za razliko od bombaža je nezahtevna tudi kar se tiče uporabe pesticidov in gnojil. Juta raste v Bangladešu v času deževne dobe (junij do oktober).

Morska trava je obnovljiv, trajnosten in biorazgradljiv material. Raste izjemno hitro v nizkih slanih vodah ob obalah morij in rek. Ko dovolj zrastejo se jih ročno odreže in posuši na soncu. Posušena morska trava je trpežen in na vlago odporen material. Naravno so prisotne različne barvne variacije, kar vsako košarico naredi unikatno.

Dobavitelj v Bangladešu je zavezan k nudenju redne zaposlitve in delavnega okolja, ki je varen in čist. Vsi delavci so pravično plačani. Razvili so inovativen način proizvajanja vrvi iz jute in lepih košaric, kar pomeni da iz njih ustvarijo veliko večjo vrednost, kot bi jo, če bi jo prodajali kot klasične vreče iz jute.

Košarice vsebujejo naravno juto, naravno morsko travo in tudi barvano juto. Barvana juta je 100% Azo free.

Barva

Rumena, Zelena, Siva, Modra, Turkizna

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Podstavki za kozarce iz jute in morske trave”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Nazaj na vrh
Košarica
Zapri

V košarici ni izdelkov.

Obvestilo o piškotkih Ta stran uporablja eko piškotke!
X