Reciklirana alu folija

Na zalogi

3.69 

Z veseljem vam predstavljam alu folijo, ki je za razliko od klasičnih narejena iz 100 % recikliranega aluminija, kar pa pomeni, da se pri tem prihrani kar 95 % energije! (Več si preberi spodaj).

Ta izdelek ti prinese 37 drobtinic!
Količina:
Primerjaj

PREDNOSTI IF YOU CARE ALU FOLIJE?

  • Narejena iz 100 % recikliranega aluminija, Pri reciklaži se prihrani 95 % energije.
  • Zaščiti hrano pred kisikom, vlago in svetlobo
  • Narejena v Evropi (Italija).
  • Veganska

Velikost 10 m x 29 cm.

ZAKAJ JE RECIKLIRANA ALU FOLIJA BOLJŠA OD KLASIČNE?

Tradicionalna izdelava alu folije je energijsko zelo potraten proces. Aluminij je material, ki se med vsemi najbolje reciklira, recikliramo ga namreč lahko neskončno-krat. Poleg tega je reciklaža aluminija veliko bolj energijsko varčen proces, saj se pri reciklaži alu folije prihrani kar 95% energije!

CERTIFIKATI

RECIKLIRANJE

Uporaba: shranjevanje in zavijanje hrane, ni priporočljivo za uporabo pri kisli ali mastni hrani (enako kot pri klasični foliji).

Ker so posamezni lističi folije premajhni in reciklaži uidejo, je priporočljivo alu folijo zbirati v kroglico in ko je ta malo večja jo lahko vržemo v koš za embalažo. Lahko pa lističe vržemo tudi v aluminijasto pločevinko.

Če je le možno, folijo po uporabi odvrzite v ločene zabojnike, saj se aluminij lahko vedno znova reciklira in pri tem ne izgubi svojih lastnosti. Kartonasto embalažo odvrzite v zabojnik za papir, etiketa deklaracije je primerna za recikliranje.

 

EMBALAŽA IN DOSTAVA

  • If You Care so dostavljeni popolnoma brez plastike
  • Račune in dobavnice dobim le v elektronski in ne v papirnati obliki
  • MOJA CULA vam paket vedno pošlje brez plastike

 

O IF YOU CARE

If You Care izdelki za kuhinjo in dom so skrbno in namenoma izdelani tako, da imajo kar se da majhen okoljski odtis in najmanjši možni ogljični odtis. Hkrati pa ponujajo izdelke, ki so najvišje kakovosti in izjemno učinkoviti. If You Care je vodilna znamka v kategoriji okoljskih in socialnih odgovornosti. Namreč analizirajo celoten cikel proizvodnje izdelkov – od materialov do produkcije in na koncu tudi pakiranja. Vsak korak je premišljen. Prav tako je If You Care  zavezan k etičnim standardom. Svoje trditve podpirajo z zunanjimi mednarodnimi certifikati.

If you Care znamka, ki predstavlja alternativo mnogim plastičnim kuhinjskim in gospodinjskim izdelkom. Obstaja že od leta 1990, ko so začeli z nebeljenimi filtri za kavo. Kmalu sta sledila tudi peki papir in posodice za mafine, ki so bile prav tako nebeljene. V letu 2004 so na trgu predstavili prvo Alu folijo iz 100% recikliranega papirja. Ta prihani kar 95% energije v primerjavi s klasično.

Od takrat naprej stalno dodajajo nove izdelke s FSC certifikati in prav vsi njihovi izdelki so biorazgradljivi.

Velikost

S, M, L

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Reciklirana alu folija”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Nazaj na vrh
Košarica
Zapri

V košarici ni izdelkov.

Obvestilo o piškotkih Ta stran uporablja eko piškotke!
X