Set lesenih kuhalnic

Na zalogi

11.70 

Komplet EcoLiving kuhinjskih pripomočkov je odličen za kuhanje in postrežbo hrane. Set vsebuje vilico za solato, kuhalnico in spatulo, konec ročajev je obarvan belo. Narejene so iz bukovega FSC certificiranega lesa in so popolnoma brez plastike.

Ta izdelek ti prinese 117 drobtinic!
Količina:

ZAKAJ SO TE LOPATKE TAKO FINE?

  • Zelo lep in minimalističen izgled
  • Ročaj iz FSC certificiranega bukovega lesa
  • Brez plastike
  • Narejen v Evropi (Velika Britanija)
  • Ob nakupu tega izdelka posadiš 1 drevo! (Preberi več spodaj – O ECOLIVING)

Set treh kuhinjskih kuhalnic vključujejo lesene vilice za solato, kuhalnico in spatulo. Vsaka ima bel detajlen ročaj. Idealne so za domačo kuhinjo in postrežbo hrane. Narejene so iz trajnostnega bukovega lesa, ki je izdelan v Evropi.

Priporočam: Lopatke pomivajte samo ročno

 

Material

Bukov les s certifikatom FSC®

Certifikat FSC zagotavlja, da les prihaja iz gozdov, ki so ekološko prijazni, družbeno koristni in ekonomsko upravičeni. Ocenjuje se, da približno polovica tropskega lesa, uvoženega v države EU, prihaja iz nezakonito pridobljenih gozdov, ki so nepopravljivo uničeni.

EMBALAŽA IN DOSTAVA

  • EcoLiving nam izdelke pošlje brez plastičnega polnila, s papirnatim lepilnim trakom
  • MOJA CULA vam izdelke vedno pošlje popolnoma brez plastike

 

O ECOLIVING

EcoLiving je angleško podjetje in distributor visoko kvalitetnih in trajnostnih izdekov.  Prav tako pod svojo znamko izdelujejo trajnostne izdelke, ki so proizvedeni pravično, so brez plastike in veganski.

Njihovo podjetje je ogljično nevtralno, prav tako tudi pomagajo saditi drevesa preko Eden Reforestation Projects za namene pogozdovanja in zmanjševanja ekstremne revščine z zaposlovanjem lokalnega prebivalstva.

Prav tako so član 1% for the planet, globalno omrežje podjetij, neprofitnih organizacij in posameznikov, ki skupaj delujejo za dobrobit tega planeta.

Za vsak prodan izdelek EcoLiving posadi 1 drevo!

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Set lesenih kuhalnic”
Nazaj na vrh
Košarica
Zapri

V košarici ni izdelkov.

Obvestilo o piškotkih Ta stran uporablja eko piškotke!