WC papir Paloma v kartonu (1 rolica)

Na zalogi

0.36 

Končno! Ne le, da je ta toaletni papir brez plastike, ampak je tudi slovenski!

Vsem najljubši bel tri-slojni Paloma toaletni papir je pakiran v kartonasto embalažo.

POSAMEZNE ROLICE TOALETNEGA PAPIRJA

Ta izdelek ti prinese 4 drobtinic!
Količina:
Primerjaj

 

ZAKAJ JE TA WC PAPIR MOJA IZBIRA?

 • Posamezne rolice papirja brez embalaže
 • Pakiran kartonu, ki ga je mogoče vrniti (glej spodaj)
 • Narejeno v Sloveniji
 • 3 slojni papir (150 lističev)
 • Neodišavljen – ne vsebuje parfumov
 • Ni beljen z elementarnim klorom
 • Ima FSC certifikat za odgovorno upravljanje z gozdovi in certifikat Eko marjetica
 • WC papir, je enak Paloma Exclusive 10×150, ki je v ostalih trgovinah pakiran v plastiko
 • 24 neovitih rolic wc papirja v kartonu
 • Mehak in vpojen – saj poznate Paloma WC papir – nikoli ne razočara 😉
 • Pakiranje izvaja Paloma PIS, Palomino podjetje, ki zaposluje invalide – z nakupom tega wc papirja hkrati podpiraš zaposlovanje težje zaposljivih ljudi

 

 

Certifikat FSC je znak odgovornega upravljanja z gozdovi. Zagotavlja, da les prihaja iz gozdov, ki so ekološko prijazni, družbeno koristni in ekonomsko upravičeni. Ocenjuje se, da približno polovica tropskega lesa, uvoženega v države EU, prihaja iz nezakonito pridobljenih gozdov, ki so nepopravljivo uničeni.

 

DOSTAVA IN EMBALAŽA

 • WC papir Paloma je pakiran v kartonasto škatlo, ki je zaprta s papirnatim lepilnim trakom
 • Paloma nam toaletni papir dostavi brez plastike
 • MOJA CULA vam izdelke vedno pošlje brez plastike

 

O PODJETJU PALOMA

Paloma je delniška družba z več kot 140 letno tradicijo proizvodnje in trženja higienskih papirjev v Evropi in tržni vodja na področju jugovzhodne Evrope.

Na Palomini spletni strani piše:

Skrb za naravno okolje je ena izmed najpomembnejših vrednot družbe Paloma d.d., ki je svoje poslovanje uskladila z zahtevami sistema ravnanja z okoljem po mednarodnem standardu ISO 14001 že leta 2001. Prevzemamo popolno odgovornost za vplive na okolje, zato se poleg doslednega upoštevanja zakonskih predpisov s področja varovanja okolja v vsem svojem delovanju neprestano trudimo v smeri zmanjševanja teh vplivov. Skrbna raba naravnih virov in zaščita naravnega okolja je pogoj za dolgoročni obstoj in kakovostno življenje zaposlenih in celotne družbe.

Okoljska politika je sestavni del poslovne politike Palome d.d. in je bila nazadnje posodobljena januarja 2016. Zrcali se skozi varne in okolju prijazne izdelke, ki se po uporabi varno vračajo v okolje skozi procese kompostiranja, razgradnje in recikliranja.

Pri proizvodnji izdelkov uporabljamo tudi reciklirana vlakna ki predstavljajo 30% vseh porabljenih surovin in FSC ter PEFC certificirana primarna vlakna. Ta zagotavljajo okolju prijazno in družbeno odgovorno ravnanje z gozdovi.

V družbi Paloma se zavedamo in smo občutljivi na potrebo po ohranjanju naravnega okolja za prihodnje generacije. Z neprestanim uvajanjem sodobnih tehnologij, postopkov in  materialov skrbimo za zmanjševanje količin odpadkov in porabe energentov. Paloma d.d. je tako v skrbi za ohranitev naravnega okolja, v katerem opravlja svojo dejavnost, bila leta 2006 prva družba v Sloveniji, ki ji je Ministrstvo za okolje in prostor podelilo Znak za okolje – Ecolabel, ki se podeljuje za izdelke z zmanjšanimi negativnimi vplivi na okolje in odgovorno ravnanje z energetskimi viri.

Pri razvoju izdelkov upoštevamo dizajn, ki je optimalen iz vidika logistike, kar je pomembno zaradi zmanjševanja izpustov CO2 pri transportu naših izdelkov do odjemalcev, trgovin in končnih uporabnikov.  Nekateri izdelki so tako po sami obliki in volumnu nekoliko manjši od nekaterih konkurenčnih, zagotavljajo pa enako ali celo večjo vsebino in funkcionalnost pri uporabi.

 

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “WC papir Paloma v kartonu (1 rolica)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Nazaj na vrh
Košarica
Zapri

V košarici ni izdelkov.

Obvestilo o piškotkih Ta stran uporablja eko piškotke!
X