O Culi

E-novice

Naroči se na naše e-novice za tedenske VIP popuste in nasvete!

* označena polja so obvezna

Kaj so drobtinice?

Drobtinice so nagrada za naše zveste stranke! Ob vsakem nakupu jih lahko izkoristite kot popust in s tem pri vsakem nakupu pridete do ugodnejše cene. Trenutni menjalni tečaj drobtinic je 1 DROBTINICA = 0,01€

Kako jih dobim?

Z vsakim nakupom dobite vsi kupci, ki imate registriran uporabniški račun na spletni strani www.mojacula.si, drobtinice v višini 10% vrednosti nakupa. Tako je, drobtinice dobite za prav vsak nakup, tudi če je izdelek v akciji.

Seveda pa lahko drobtinice dobite še na druge načine, in sicer:

Darilo ob registraciji računa

Ko si pri Moji Culi ustvariš račun prejmeš 50 drobtinic.

Napiši oceno

Podaj oceno in komentar naših izdelkov, ki jih uporabljaš. Vsako odobren komentar izdelka nagradimo s 30 drobtinicami.

Veljavnost drobtinic

Drobtinice ostanejo v ‘vaši culi’ do 6 mesecev po zadnjem opravljenem nakupu. Če v tem času naredite kakršenkoli nakup na naši spletni strani, se njihova veljavnost podaljša za nadaljnjih 6 mesecev. Če v 6 mesecih ne opravite nobenega nakupa, drobtinice izgubite in začnete zbirati od začetka.

Uporaba drobtinic

Anja si naredi račun Moja Cula. Pri tem dobi 50 drobtinic. Prav tako nam deli našo stran na svojem Facebook profilu in za to dobi še dodatnih 200 drobtinic. Skupaj jih ima torej 250. Anja kupi stekleničko za vodo za 24€. Ker pa ima 250 drobtinic, stekleničko dobi za 21,5€ ( 250 drobtinic = 2,5€). Prav tako pa na svoj račun dobi 215 drobtinic oz 2,15€ ki jih lahko porabi ob svojem naslednjem nakupu.

Največja višina popusta za posamezen nakup je omejena na 15% za izdelke v redni prodaji. Popust z drobtinicami lahko izkoristite tudi za izdelke v akciji, ki so znižani manj kot 15%, vendar pri tem lahko končni popust prav tako znaša največ 15% glede na neznižano prodajno ceno.

Nazaj na vrh
Košarica
Zapri

V košarici ni izdelkov.

Obvestilo o piškotkih Ta stran uporablja eko piškotke!