Pršilka za čistila

Ocenjeno z 5.00 od 5 na podlagi ocene 2 strank
(2 customer reviews)

Na zalogi

0.85 

Razpršilki sta namenjeni vsem 250 in 500ml flaškam čistil odori.

Razpršilko kupimo posebej zato, da jo lahko uporabimo večkrat (lahko tudi za različna čistila), medtem ko vedno znova kupujemo čistila, ki so brez plastike, namesto da bi skupaj s čistili kupili vedno novo plastično razpršilko.

Clear selection

Prisluži si do 9 drobtinic.

Prisluži si do 9 drobtinic.

Količina:

ZAKAJ PLASTIČNA RAZPRŠILKA?

Razpršilki sta namenjeni vsem 250 in 500ml flaškam čistil odori. Razpršilko kupimo posebej zato, da jo lahko uporabimo večkrat (lahko tudi za različna čistila), medtem ko vedno znova kupujemo čistila, ki so brez plastike, namesto da bi skupaj s čistili kupili vedno novo plastično razpršilko.

Pozor! Razpršilka 500ml ne paše na odstranjevalec trdovratnih madežev, saj je ta 250ml.

Vsa čistila Odori najdeš TUKAJ.

O ODORI

Za znamko Odori stoji Nina. Punca, ki je s svojimi naravnimi pralnimi praški uspešno sodelovala v Štartaj Slovenija. Sedaj ne le, da ponuja certificirano naravne izdelke, je iz svojih izdelkov odstranila tudi plastično embalažo!

Odori za vas pripravlja 100 odstotno naravne izdelke za dom in osebno nego, ki so učinkoviti, nežni, dišeči, varni in zdravi, prijazni do kože in narave, celo do pralnega stroja. Ne vsebujejo fosfatov, konzervansov, barvil, alkoholov, encimov in drugih dodatkov.

Zelišča in cvetove iz Ljubljanskega barja poberemo, stisnemo in zmeljemo, da pridobimo dragocena olja in esence, ki vam jih ponudimo v okolju prijazni embalaži, namenjeni večkratnemu polnjenju. Bistveno pri procesu izdelave je, da sestavin ne pregrevamo, zato ohranimo vse učinkovine dodanih izvlečkov. Večino sestavin pripravimo, vzgojimo in izdelamo sami. Raziščemo in preizkusimo tehnološke postopke, pravilna zaporedja, temperature in procese. Imamo svoj zeliščni vrt in lasten čebelnjak. Kadar je mogoče, so naši izdelki veganski, vsi pa nastanejo brez postopkov, ki bi kakorkoli poškodovali živali.

Z Odori povabite obilje narave, da poskrbi za vas, medtem pa se ji za njene darove oddolžite tudi z okolju prijazno embalažo izdelkov, ki jo je mogoče ponovno napolniti.

Primerna za:

250ml flaške, 500ml flaške

2 mnenji za Pršilka za čistila

 1. Ocenjeno 5 od 5

  sara.olimpija (preverjena stranka)

  super in ugodno!

 2. Ocenjeno 5 od 5

  Suzana

  Res super, da se da to naročiti posebej in se ne smeti vsakič, ko/če se kupi nova flaša čistila… Paše na Odori flaše, glede na po izgledu običajen navoj, pa bi pršilka verjetno ustrezala tudi kakšni drugi flaši.
  Lepo prši – razpršeno in ne v curku.

Podaj mnenje
Nazaj na vrh
Košarica
Zapri

V košarici ni izdelkov.

Obvestilo o piškotkih Ta stran uporablja eko piškotke!